Translate

Sunday, September 28, 2014

Jesen


 Jesenje kombinacije su ono što djevojke najviše priželjkuju kada je ovo kišovito doba u pitanju. Sa bojama poput bež i braon nikada nećete pogriješiti jer su upravo to boje koje označavaju ovo doba. Emina se odlučila za bež kaput s nitnama, uvijek idealni tamni jeanse i cipele s malom potpeticom. Tu je i MioMio ogrlica koja svojom teksturom odgovara ovom godišnjem dobu, a i ovoj kombinaciji. 
Ono što posebno volimo kada kombinujemo ove boje je neizostavni crveni lak za nokte, te tamne boje karmina.  

Ruku ukrasimo sa par narukvica i pismo tašnicom koja upotpunjuje i ovaj dnevni look i spremni smo za uživanje u ovim divnim danima. :) 

Za divne fotografije se trebamo zahvaliti mladoj ali itekako uspješnoj Merimi Huseinović i njenom PhotoMer-u, ako i Vi želite da na sličan način zabilježite ove dane javite im se na fb stranici.

U sljedećem postu ćemo pokazati kako kombinovati ovakav kaput i u mnogo svečanijem izdanju... 
Autumn combinations are what girls mostly desired when it comes to this rainy seasons. With colors like beige and brown you can never be wrong because these are color that signify this time of year.
Emina decided for beige coat with studs, always perfect dark jeans and shoes with a small heel.
What we especially like at this time of year is when you combine these colors with red nail polish and dark colour carmine. There is also MioMio necklace that matches this this combination.

We put few bracelets and small purse that completes this daytime look and we're ready to enjoy these wonderful days. :)

For beautiful photographs we should thank a young but very successful Merima Huseinović and its PhotoMer, if you wish to have similarly picture contact her on facebook page.


In the next post we will show you how to combine this jacket for more elegant occasion ...

No comments:

Post a Comment

Instagram