Translate

Monday, September 22, 2014

Two-sided Weekend


Septembar je pravi mjesec za putovanja (i shopping :)). 

Za višesatna razgledanja predivnih znamenitosti grada na dva kontinenta, Emina se odlučila za ležernu varijantu u vidu kombinacije lagane duge suknje, kul kratkog teksas prsluka i nevjerovatno udobnih New balance patika. Mislimo da su vedre boje savršen izbor za sunčane istanbulske dane.

Za druženje sa svojom imenakinjom u opuštajućoj atmosferi koju daje prelijep ambijent restorana Imanje Knjaz, Arijana se odlučila za udobni jeans, sivu majicu i plavi duks , koji ovoj opuštenoj kombinaciji daju pravu dozu elegancije, baš kao sto to čine i veoma moderne, ujedno udobne, 4us patike.


Obična siva majica se može nositi  u dnevnoj varijanti, a također zbog elegantnih detalja se može iskoristiti i za posebnije prilike.

Jesen nam je došla, tako da se kožne čizme  već mogu iznijeti iz ormara. Tamna obuca je idealna za ovo 'prelazno vrijeme", a i lako se kombinuje uz razne kombinacije. 

Svakoj curi najveći problem predstavlja pakovanje.Uvijek mislimo da smo nešto zaboravile i da nikad nije dosta. Sa patikama poput New Balance olakšat ćete sebi pola posla, jer se mogu iskoristiti u raznim prilikama, a ujedno su i jako udobne i upravo ono što vam treba za duge turističke posjete. Na slici, također ,možete vidjeti Diorovu BB kremu, koju vam toplo preporučujemo jer zbog svoje blage teksture u isto vrijeme ne šteti koži, a prekriva nedostatke.


Ženska ruka uvijek izgleda ljepše sa dobrim komadom nakita. Sa Pandorinim narukvicama nikada ne možete pogriješiti i pristaju također i uz druge narukvice.

Sve mi volimo kada nađemo torbu koja izgleda moderno, a ujedno je i funkcionalna, sto je prava rijetkost. Ova linija Furla torbi je upravo to! Mnogo toga može stati, a o izgledu sami sudite.


Zaista je tesko postići sportsku eleganciju, Arijanama je to itekako uspjelo, kombinirajući cipele uz svjetlucavu majicu ili uz šik jaknicu.


Arijana, ima posebno mjesto u današnjem postu. Ova moderna djevojčica može biti uzor svojoj ali i starijim generacijama.


2 comments:

  1. Uzivaj u tom divnom gradu!! Patike su odlicne, sa njima nema greske.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala punooo i izvini sto malo kasnimo s ovim odgovorima jos se nismo uhodale :P :)

      Delete

Instagram